2021. május 26., szerda

Színes ékszerek jelentése

ékszerek választéka

Manapság már minden színnek megvan a maga jelentése. Nincs ez másként az ékszerek esetében is, ahol sok esetben nem mindegy, hogy milyen árnyalatban is viseljük őket. A csodás ékszerek óriási választéka manapság már online is jelen van, csak meg kell találni a tökéletes változatot. De vajon milyen jelentésük van a színes daraboknak? Ebből a cikkből minden kiderül!

Csodás ékszerek óriási választéka

A divat folyamatosan változóban van. Ahogy minden más, úgy ez sem állandó, így évről-évre megújulnak azok a darabok, amelyeket az emberek előszeretettel viselnek. A csodás ékszerek óriási választékaV ma már online is megtalálható, így már nem nehéz a választás. De vajon milyen színben érdemes gondolkodni?

Fehér ékszerek

A fehér a tisztaság, a fény és a tökéletesség, illetve egyszerűség jelképe. Ezzel az árnyalattal kapcsolatban az ártatlanságra, a szűziességre és persze a jóságra gondolunk. Emellett persze a fehér biztonságot és pozitivitást is jelenthet. Fontos azonban tudni, hogy a színt csak párosítani érdemes, önmagában nem érdemes ezt használni. Aki sok fehéret visel, az törekszik a teljességre, az élete minden területén. Ezeket a személyeket precizitás és elegancia jellemzi, amely kevés emberről mondható el manapság.

Kék ékszerek

A kék egy hideg szín, amely a végtelen ég árnyalata is egyben. Az egyes árnyalatok a békét és a nyugalmat jelképezik, ezért jól illeszkedik a meditációs termekbe, illetve olyan helyiségekbe, ahol relaxálni lehet. A kék a tágassága színe is egyben, ennek alkalmazásával a kisebb terek is nagyobbnak tűnhetnek. Amennyiben kék színű ékszereket viselünk a mindennapok során, gyógyító hatással lehetünk a torok- és a gégegyulladások, illetve az idegfájdalmak esetében. Számos egyéb betegségben is segítségünkre lehetnek, így érdemes egy-egy kék kiegészítőt is hordani a hétköznapok során.

Sárga ékszerek

A narancsnak és a többi sárgának is, mint egy rendkívül meleg és aktív színnek, legtöbb esetben ösztönző hatása van. A sárga ékszerek jót tehetnek a depressziós és a pesszimista embereknek, akik ezáltal egy kicsit naposabban látják az életet. A naranccsal gyógyítható az étvágytalanság és a kóros soványság egyaránt, de hathat továbbá az emésztési rendellenességekre is. Érdemes tehát pár sárga ékszert beszerezni, hogy rendben legyen a lelkünk.

Összegezve

Vajon milyen színű kiegészítőket érdemes hordani? A csodás ékszerek óriási választéka már online is megtalálható, így akár az otthon kényelméből is válogathatunk a különleges jelentéssel bíró színes darabok között. Legyen szó a tiszta fehérről, az égkékről, esetleg a pozitivitást elősegítő sárgáról egyaránt. A neten szinte bármit beszerezhetsz!

Meta leírás:A csodás ékszerek óriási választéka már online is jelen van, csak meg kell találni a tökéletes színkombinációt, amely jelentéssel is bír. Mi most segítünk ebben!

Nincsenek megjegyzések: