Laptop alkatrész webáruház, használt notebook

Használt laptop és alkatrész webáruház

megbízható hasznalt laptop

Könnyen belátható, hogy a laptophasználat az információs társadalom alapvető részét képezi, és az internet hálózatának elérhetősége e készülékek révén lehetővé teszi számunkra, hogy a világ különböző pontjairól kommunikáljunk egymással, adatokat cseréljünk és számos tevékenységet végezzünk a mindennapi életben és munkában. Egy megbízható mobil PC ebben nagy segítséget jelenthet.

Laptop billentyűzet és akkumulátor szerviz

laptop billentyűzet - notebook alkatrészek webáruháza
Laptopalkatrészek házi szerviz után
Igen gyakran előfordulhat, hogy meghibásodik a laptop valamelyik alkatrésze. Ilyenkor szaküzlet vagy webáruház nyújthat segítséget, a pizzás doboz nem feltétlenül nyerő megoldás, bár a tartozékok kétségtelenül elég jól elférnek benne. Mégis inkább profi megoldást javaslunk.

A szervizek és szakboltok forgalmának tapasztalata azt mutatja, hogy a 3 leggyakrabban meghibásodó tartozék a laptop töltő, a laptop billentyűzet és a kijelző. A harmadik helyen a problémát okozó elemek közül az akkumulátor áll, de működésének rendellenessége igen gyakran az első helyen szereplő laptoptöltőre vezethető vissza. Nézzük meg közelebbről a notebook alkatrészeket és a szervizszolgáltatásokat.

 Dell laptop akkumulátor töltés, helyes gondozás

Dell Inspiron N3010, N5010, N7010 helyettesítő laptop akku vásárlása és cseréje a Fehérvári úti budai szervizben. Technikai jellemzők:  6 cellás, 4400 mAh, 48 Wh, J1KND. Kiváló minőségű (A+) Japán cellákból készült Dell J1KND laptop akkumulátor kedvezményes áron. A laptoptöltő adapter segítségével végzett helyes akku töltés módszeréről itt tájékozódhat: Acer és Dell laptop akkumulátor töltés helyesen - üzemidő /weblaptop.net

Laptop töltő cseréje (Asus, Dell, Acer)

Laptop töltő csere és javítás, DC/AC adapter vagy kábel hibák, illetve notebook töltő csere témában a következőt érdemes tudni: a notebook töltők esetében a leggyakoribb hiba, hogy a töltő kábele a sűrű használat során megtörik, megszakad vagy a csatlakozó oxidálódik. Gond lehet a laptop adapterrel magával is, egyes szervizekben szétszedik és megjavítják, de sok helyütt javításokat nem végeznek, hanem cserét javasolna a kínálatból. A kiváló minőségű gyári  vagy utángyártott notebooktöltők általában elérhető áron a szervizekben megvásárolhatóak, ha mégsem, online megrendelhetők a számítástechnikai webshop kínálatából. A megvásárolt töltőre a szakszerviz egy esztendőnyi jótállást vállal.

Laptop billentyűzet vásárlása, magyar betűk


<< pr-cikk szolgáltatás | A módszer a szokásos, millió laptoptulajdonos ugyanezt teszi, ha problémája akad a notebook klaviatúrával: a Google keresőjébe beírja a billentyűzet vagy laptop billentyűzet kulcsszót, mire  több találat jelenik meg sok-sok eredményoldalon (ezek neve: SERP). Nagy valószínűséggel a találati lista elején található cég honlapját fogod megnézni te is, hiszen arra gondolsz, nagyobb forgalmuk miatt kerültek a rangsor élére, ezért valószínűbb, hogy a te laptopod modellhez is rendelkeznek alkatrésszel, jelesül olyan (magyar) klviatúrával, amilyen szeretnél. De ugyanez az eljárás, ha notebook kijelzőt vagy akkutöltőt keresel. Talán els sem gondolkozol azon, hogy a cég neve alatt egy alkatrész webáruházat látogattál meg, és ott keresgélsz a megfelelő laptopalkatrészek közt, szemügyre a paramétereket.

Az organikus találatok közt megjelenő eredmények között nagy valószínűséggel a saját számítógépedhez csatlakoztatható megfelelő billentyűzetet is megtalálod. Ha a notebookod billentyűzete a rá ömlött folyadék (kávé, sor-bor) miatt hibásodott meg, vásárlás előtt mindenképpen érdemes elvinni egy utadba eső szervizbe (Budapesten két ilyet tudok ajánlani: egyet a Béke utcában, Angyalföldön, egyet pedig Budán, a Fehérvári úton), hogy ott a szakemberek kitisztítsák a táskagépet. Ha a tisztítás nem lehetséges vagy nem jár eredménnyel, a nevezett laptop szervizekben vásárolhatunk billentyűzetet vagy más szükséges notebook alkatrészt vagy tartozékot, ezek közül a monitort és a billentyűsort egészen biztosan a helyszínen kicserélik úgy, hogy megvárhatod a javítás végét. A tanulság ebből az, hogy nincs értelme hosszú időn keresztül úgy használni a laptopot vagy táblagépet, hogy egyes billentyűk nem működnek, beragadnak vagy nehéz lenyomni őket, hiszen ez  hosszú távon akár káros is lehet az érintett laptophardverre, mivel a befolyt café vagy cukor tartalmú ital kiszáradása után lassan oxidálódásnak indulnak azok az elektromos alkotórészek, melyek szükségesek az üzembiztos működéshez.

Akkumulátor csere, töltés

A laptop akkumulátor házilag is könnyen cserélhető, épp csak az ésszerűsége kérdőjelezhető meg. Ha már úgyis befáradtál a szaküzletbe a gépeddel, hogy megmutasd, épp ebbe a típusa kérsz aksit, akkor célszerű itt helybe be is rakatnod. Ez biztosíték arra is, hogy a megfelelő áramforrás kerül a megfelelő helyre, és azt is ellenőrizhetik , jó laptop töltőt használsz-e majd a töltéshez. Ez a szakmai blog számos jó tanáccsal szolgál:

A notebook akku helyes feltöltése Dell, Acer és Asus típusoknál külön figyelmet igényel, mert ez meghosszabbítja az élettartamát. Budapest szerviz: Asus akkumulátor - laptop üzemidő javítás


Laptop online! - Alkatrész webáruház 


Magyar betűs klaviatúra. A laptop billentyűzet vagy más tartozék vásárlása az Asus laptop alkatrész webáruház szolgáltatásainak igénybevételével a legkényelmesebb, de a Dell notebook akkumulátor csere vagy a töltés ellenőrzése inkább a helyi szervízműhely meglátogatásával célszerű, ez legyen az első hely budapesten és a google tartalomkeresőben.

Nincsenek megjegyzések: