Szerverelhelyezés, VPS szerver hosting Bp

Szervergép elhelyezés budapesti gépteremben


Ha vásároltál magadnak egy profi hardvereszközt, de gondot jelent számodra a működtetése, ne ess kétségben. Nem kell neked magadnak az üzemeltetés összes feltételét biztosítani: vannak vállalkozások (többek közt a te lakóhelyeden is, ha budapesti vagy), amelyek leveszik a válladról ezt a gondot. Beviszed a gépedet a szervertermükbe, amelyik kb. így néz ki:

szerver elhelyezés budapest
Itt üzemeltetik a szerveredet, ha hostingot vásárolsz
Itt aztán szakmai felügyelet alá helyezik, biztosítják a szünetmentes redundáns áramellátást nagy háttérkapacitású litium akkumulátor bázissal, a széles sávú internetet (optikai szálon), a 0-24 órás moniotor-ügyeletet. Eldöntheted, hogy magad telepítesz-e rá operációs programot (Linux, Windows, Android) vagy ezt is a szakikra bízod, kiválaszthatod, milyen verziójú segédprogikat akarsz futtatni. Aztán hazacammogsz és okostelefon alkalmazás segítségével budapesti Asus notebook számítógépről vezérelheted a hosztingolt szerveredet.

De dönthetsz úgy is, hogy virtualizáltatod a szervergépedet. Ez esetben szoftverekkel felosztják az eszközöd erőforrásait, egy nagy vas helyett lesz sok kis virtuáléd. Ezeket VPS-nek hívják és Asus vagy más laptop készülékről vezérelhetők. Ettől kezdve ezeket hostingoltatod a cég géptermében, s úgy használod őket, mint különálló szerveregységeket. Mindenki nagyon jól jár ezzel. Viszontértékesítés is lehetséges.

Budapest fogászat
szerviz: számítógép akkumulátor - server hosting - VPS Budapest

Szervergép bérlés - VPS


A szerver elhelyezés mellett bérlésre is van lehetőség, ha nem kell neked saját számítógép, akkor havidíj ellenében veszel használatba egyet. De praktikus megoldás, ha csak kapacitást vásárolsz, vagyis a vállalkozás által külön értékesített VPS-t bérelsz tőlük. Egy ilyen virtuális gépen is mindent elvégezhetsz root szintű operátori hozzáféréssel.

Internet Exchange Budapest

  • Szerver elhelyezés - VPS hoszting Budapest
A weboldal témája, leírása: Szervergép elhelyezés (server hosting) Budapest. Linux és Windows SLA Virtuális szerver bérlés - Professzionális VPS szolgáltatás, Bp

A legfenti  Budapest Gradon internet technológia szolgáltató vállalkozás szakmai és ismeretterjesztő blogja keresőmarketing támogatás alatt áll és a következő Google-kulcsszavakkal szerez keresőtalálati helyezést:  számítástechnika: notebook alaplap javítás, internet technológia, szerverüzemeltetés - elmélet, gyakorlat, tapasztalat - friss hírek. Szerver elhelyezés Budapest - Dedicated Server Hosting Service

Laptop hardver - Dedikált virtuális szerverbérlés és szerviz Budapest

Nincsenek megjegyzések: