Mobil marketing: tömeges SMS küldés

mobil marketing - tömeges sms
Mobilmarketing szolgáltatás - tömeges SMS küldés okostelefonra
Információözönben élünk. Zúdul ránk a hír, a reklám. Bombázzák az agyunkat. Ebben a permanens információs golyózáporban nem könnyű bármivel is felkelteni a nagybecsű vásárlóközönség figyelmét. A tömegmédiából özönlő hirdetések egy része eredménytelen, másik része eredményes, de előre nem lehet tudni, melyik melyik lesz. Sikert csak az hozhat, amely éjjelnappal, de főleg főműsoridőben folyik a nagy nézettségű csatornákon, lehetőleg a krimi vagy szappanopera vagy idióta vígjáték kellős közepén. Az ilyen reklámkampány horribilis költségvetésű befektetés.

De egy sikeres marketingkampányhoz nem feltétlenül kellenek milliók és nem szükséges országos tévécsatornák vagy a legnézettebb internetes portálok reklámfelületének a megfizetése. No persze, az olcsóbb megoldások olykor kicsit több munkával járnak...

Egy jó mobilmarketing akciót például hosszas, akár évekig tartó adatgyűjtés előz meg. Címlistára van szükség hozzá. Vásárlóira. Megrendelőire. Potenciális érdeklődőket nyilvántartóra. Egy üzletlánc esetében ilyen ügyfélnyilvántartás létrehozása évek munkája lehet. Ügyfélkártya kiadása, nyereményjátékok, ilyen-olyan akciók  - ezek adnak lehetőséget az adatgyűjtésre: a részvevők egy űrlapon megadják elérhetőségeiket (hogy pl. értesíteni lehessen őket, ha nyernek). Összeáll a címlista, 333.333 mobilszámból. Na, őket kellene értesíteni, hogy Karácsonykor mi lesz akciósan 30 %-on megvásárolható.

Megoldás: tömeges SMS küldés


Ilyen mennyiségű embert felhívni képtelenség még nagy apparátussal is, húsvétig biztosan eltartana. Egyesével SMS-t küldeni ugyanilyen képtelenség. Ám erre való a tömeges sms küldés. A címlista alapján összeállított adatbázist használva egy okos szoftver ugyanazt a szöveget küldi el mind a harmadmillió ügyfélnek. Szinte egyszerre. .. Ez persze csak igen komoly fejlesztésekkel létrehozott technikai háttérrel lehetséges. De lehetséges. És mobiltelefon sem kell hozzá. Csak egy igen masszív számítógép, jó programok és villámgyors, széles sávú internet. Meg az a cég, amelyik épp ilyesmivel foglalkozik és épp a csoportos üzenetküldő szolgáltatás képezi tevékenységét. Itt most épp egy ilyet ajánlunk. Működésük nem illegális, nem küldenek szamizdat SMS-eket, nem a Kádár-, hanem a Gateway-rendszer képezi működésük alapjait.

<< csoportos üzenetküldés
    Linképítés - keresőmarketing. Gateway rendszerű mobilmarketing szolgáltatás: tömeges SMS-küldés mobil eszközre. Csoportos üzenetküldés - okos telefon SMS-kampány - Illegális sajtó, szamizdat

    Nincsenek megjegyzések: