Kreatív honlapoptimalizálás. SEO - Linképítés

Honlap-Seo: keresőoptimalizálás

TÉLIKERT ÉPÍTÉS | ARVISURA SEO | INFRAPANEL-FŰTÉS

Kreatív honlap SEO - Linképítés

Lehetséges az organikus találati helyezések befolyásolása Seo eszközökkel? Igen! A szakértői szintű Google helyezés-javítással az online keresőmarketing, illetve az ezen belül a normál (vagyis a nem-fizetett) keresési találatokra szakosodott ún. piréz honlap kereső optimalizálás foglalkozik behatóan. Ennek egyik eszköze a linképítés, melynek ára az egekbe szökött.

Télikertes vendéglők Budapesten

Télikert Budapesten

Budapesten rengeteg olyan étterem található, amely beüvegezett teraszra épített télikert helyiséggel rendelkezik. Íme néhány a kedvenceim közül:

Jardinette Kertvendéglő a Németvölgyi úton található, és 4,6 csillagos értékelést kapott a Google Térképen. A kertje gyönyörű, az ételei pedig finomak.

A KERT Bisztró a Thököly úton található, és 4,6 csillagos értékelést kapott a Google Térképen. A télikertje hangulatos, az étele pedig ízletes. Nemzetközi menüt és koktélokat kínálnak. 

Dzsungel Kávézó és Étterem a Jókai utcán található, és 4,3 csillagos értékelést kapott a Google Térképen. Épített télikertje dzsungel hangulatú, a knálata pedig finom.

Rozmaring Kertvendéglő Étterem az Árpád fejedelem útján található, és 4,4 csillagos értékelést kapott. Beépített teraszán gyönyörű kilátás nyílik a Dunára. Hagyományos magyar konyhát kínálnak.   

Mi a kreatív honlap-optimalizálás és link-építés? 

A pozíciójavító keresőoptimalizálást (SEO) ma már nem érdemes, bár még lehet mechanikusan végezni, de érdemes kreatív hozzáállással fogni munkához. Sokáig, legalábbis  rövid távon az előbbi rutineljárások hatékonyabbnak látszottak: a kidolgozott szakmai módszerek profi alkalmazása általában meghozta a várt eredményt a SERP eredményoldalon. Hosszabb távon azonban már korábban is az egyéni módszerek, a szakmai megszokástól eltérő eljárások hoztak jobb eredményeket.

Most, 2013 után meg kiváltképp így van ez, mióta a Google Pingvin szankcionálja az erőszakos és egyoldalú optimalizálást, a nem-természetes link-burjánzást, a katalógus-linkek magas számát, a körbelinkelést, a linkpiramis építését és egyéb olyan módszereket, amelyek éppenséggel korábban se voltak támogatottak, de a Googlerendszer ritkán, csak durva esetekben szankcionálta, a Penguin 1.0 (2012 április) és Pingvin 2.0 (2013 május) frissítések óta azonban most már eredményesen semmiképpen alkalmazhatóak ezek az elavult metódusok.

Ugyanakkor, természetesen, a túlságosan is öncélú, egyénieskedő, az elfogadottól gyökeresen eltérő módszerek, ha szinte végképp mellőzik a szakmában elfogadott szabályokat, szintén vezethetnek az optimalizálás soránkudarcra. Okosan kell hát vegyíteni a merev szakmai követelményeket a kreatív ötletekkel és szabad variációkkal. Ez a szakmai honlap kereső optimalizálás módszere,

Vagyis: a linképítő SEO-munkát lehet, de nem célravezető mechanikusan, aprólékos alapossággal, de fantázia nélkül végezni - és lehet, sőt érdeme szabadon variálva az ötleteket, leleményességre, ügyességre alapozva. Vitatkozni ettől még még mindig lehet azon, hogy egy gyors sikert elváró megbízásnál a rövid távú megtérülés reményében mikor melyik módszer hatékonyabb - de hogy melyik szórakoztatóbb - afelől nekem nincs kétségem. Itt és most én töredelmesem bevallom, hogy a SEO-munkát nem jelentéktelen mértékben írói alkotómunkám részének tekintem. Más hasonlattal: cseppet se szeretem kevésbé, mint a sakkot.

Új linképítő projekt (az Arisura keretében)

A projektumban részt vevő blogoldalak, belső lapok, netán külön webegységek.

blog.hu
 • Linképítés, SEO keresőmarketing - Honlapoptimalizálás
 • blog.hu bdk linképítés -  arvisura-seo
 • Linképítés Kárpátalján. Google-seo 
 • ajánló linképítés, seo kulcsszavak: laptop kijelző csere
 • manzárd linképítés és keresőmarketing, laptop szerviz - arvisura 
 • transzferár honlap optimalizálás. linképítés, keresőoptimalizálás 
 • piréz keresőoptimalizálás, linképítés - laptop
blogger
 • seo linképítés, Google honlap kereső optimalizálás bdk-seo1
 • keresőmarketing seo: autóbérlés és műanyagablak bdk-seo2
 • transzferár linképítés, arvisura-seo
 • arvisura. seo linképítés seo-bdk
 • FŐBLOGKÉNT?: Google Seo Linképítés (ArviSura Laptop)
 • ÖNLINK: linképítő kreatív seo honlap optimalizálás

bdk.hhrf
 • SEO - a hatékony linképítés (arvisura)
 • seo-seo laptop szerviz - tartalommarketing
 • bdk online keresőoptimalizálás, linképítés nyílászáró
 • online transzferár arvisura linképítés - autóbérlés
 • keresőmarketing, seo linképítés-keresőoptimalizálás
balládium
ungparty
 • föblog: keresőoptimalizálás, seo linképítés | nyílászáró autóbérlés 
 • lábatlan seo keresőmarketing, linképítés és keresőoptimalizálás
régi ubi, upy, netp, up

 • seo-marketing kereső optimalizálás, linképítés, autóbérlés
 • tiltakozás, linképítés, autóbérlés, zárszerelés
 • upy arvisura manzárd linképítés
 • ubi Linképítés - Arvisura SEO-manzárd
 • arvisura linképítés, keresőoptimalizálás upy

Linképítő projektek - PR-cikk megjelentetés

Laptop videokártya szerviz

laptop videókártya - képernyő - kijelző szervizA notebook vagy tablet érintőkijelzőt vezérlő, laptop alaplapba integrált videokártya a kivitelezés alapján lehet a bázispanelbe építve avagy külön is csatlakoztatható francia bővítőkártya. A videó vagy grafikus laptopkártya a táskaszámítógépen végzett matematikai műveletek végeredményének a vizuális megjelenítésért teljes mértékben felelős főalkatrész típus. Organikus funkciója az, hogy számítástechnikailag digitálisan feldolgozza a laptop processzora által küldött képi információkat, és ezeket valamely megjelenítő - display - egység számára analóg módon értelmezhető pixelekk alakítsa. Ez az egység lehet például hdd vagy LCD képernyőegység, netebook kijelzőpanel, mint a laptopok esetében ez ma tipikus példa, lásd még itt is: használt laptop kijelző csere ingyen: Budapesten: Laptop videó kártya szerviz

Nyílászárók, a műanyag ablak ár

Manapság a műanyag szerkezetű ablakok a korszerű lakás energiatakarékos nyílászáró berendezései, amelyek a téli fűtési szezonban jelentős mértékben képesek csökkenteni a háztartások költségeit kitűnő hőszigetelő tulajdonságaikból kifolyólag. Ha nem akar télen fázni, nyáron izzadni, rendeljen műanyag ajtót-ablakot egyenesen a nyílászárógyártótól Budapest körzetében.
 • műanyag ablakárak, arvisura nyílászár ba
 • budapesti honlap optimalizálás ára – nyílászáró blog
 • arvisura marketing-árak a seo ablakban

Gépkocsikölcsönzés - Budapesten bérautó

Aki a ferihegyi Liszt Ferenc reptérre érkezik, annak nem okozhat problémát az autóbérlés Budapest városában, minőségi bérautókat kínálnak az autókölcsönzők utazási célokra, tartósbérleti online foglalással és díjmentes házhoz szállítással.
 • seo weboptimalizálás Budapest
 • Autóbérlés seo Bp-külföld
 • Budapesti linképítés - autó bérlés és seo kölcsönzés
 • gépjármű bérlés. Budapesti bér-autó-kölcsönzés sofőrrel

Zárak, Zárcsere

Arvisura és Elzet biztonsági zárak, lakatok betörés utáni cseréje. Ablakzárak javítása Budapest 30 kilométeres körzetében garanciával
 • linképítő seo-zárcsere bp-arvisura

Beton fal vágás speciális szerszámokkal

Falak, gerendák, vasbeton épület-elemek formázása és  megmunkálása gyémánt tartalmú vízhútéses fúrókkal és más betonvágó szerszámokkal Pest megyében
 • beton vágás Budapest – beton fal fúrás

  Ezen az oldalon eredetileg egy optimalizálás alá vett honlap - linkje és kulcsszava ez volt: kreatív ügyességi játékok -  webtámogatására kidolgozott stratégiát foglaltam össze (kidolgozásra került: 2012. júliusában), egyben jelezve, hogy a SEO optimalizálás, net extenzív szakaszában folyó munka valamiféle stratégiai játéknak fogható fel, amelynek során egyfelől bázist építünk, másfelől a bázispontokról a céloldalt támogató, voltaképp a Google-keresőt "támadó", megbökő linkeket küldünk. Az egyes webegységeknek a támogatásba való bevonása is amolyan "hadba állításra" hasonlít, a linkek frissítését célzó posztolás pedig kisebb hadműveleteknek fogható fel. Vannak továbbá előretolt, operatív egységek, van hadtáp, szükséges a felderítés, fontos a "harcmodor" jó megválasztása, szerepe van a hadicseleknek, elkerülhetetlen a területfoglalás... hiszen a "harc" voltaképpen a Google-pozíciók megszerzéséért folyik. Így hát teljes joggal mondhatjuk: a SEO-munka egy sajátos stratégia játék, amely kreatív készségeket, webes ügyességet kíván a honlapoptimalizáló szakembertől.  

  Az itt akkor leírásra került, általam kidolgozott stratégia tudtommal teljesen eredeti, egyéni SEO-eljárás, nagyban különbözik más szakemberek metódusaitól (ezek lényegében szinte kizárólag a linképítésre koncentrálnak; olyat még nem hallottam, hogy valaki "irodalmi posztokat" alkosson a támogatandó oldal kulcsszavainak a használatával csak azért, hogy ebből a posztból releváns linket küldhessen a céloldalra).

  Bár kétségtelen, hogy akadnak, akik a stratégiám egyes elemeit külön-külön alkalmazzák, ám abban biztos vagyok, hogy ilyen átfogó és a támogatási lehetőségeket összehangoló, gazdag és releváns támogatói hátteret senki nem készít egy-egy optimalizációs munkájához. Ennek az eljárásnak a koncepciója sokéves tapasztalatom alatt konkludált a lentebb összefoglalni remélt lényegi pontok megfogalmazásához.

  A létrehozandó támogatói webbázis legfőbb erénye, hogy egyszerre mutat stabilitást és dinamizmus, vannak állandó pontjai, de egyébként roppant változatos és variábilis, továbbá pedig: egy bizonyos "kritikus tömeg" elérése után (tapasztalatom szerint minimum 20-25, egymástól eltérő domain alatt működő, változatos tartalmú webhely) önmagát erősító rendszerré válik, amely a céloldalra is egyre erősödő linkeket képes küldeni.

  ...És itt következett a részletes leírás. Mivel azonban az eredetileg hosszú távú együttműködést kilátásba helyező ügyfelem két hónap múltán a projektet megszüntette, mielőtt az igazán kifuthatta volna magát, ezért utólag a részletekbe menő linképítési leírás rögzítését nem tartottam indokoltnak, a szöveget töröltem. Igaz, ez csak az egyik ok volt: a másik: maradjon ez az én szakmai titkom.

  Viszont részben a projekttel kapcsolatos, részben a játék témáját másképp érintő néhány link álljon itt zárásul:

  • seo PÓKER játék, online kaszinó, texas póker
  • honlapoptimalizáló Pókeres Texas online játék
  • Arvisura-Kaszinó - Online póker játék
  • SzerencseJáték kártya Kaszinók Budapesten
  • Póker Játék, linképítő Casino Budapest
  • Póker Kaszinó Budapest blogposzt
  Az oldal témája: Linképítés - SEO. A korszerű hatékony keresőoptimalizálás záloga a komplex honlap optimalizálás és a kreatív link építés. Weboldal Google optimalizálás egyéni módszerekkel - bdk

  A diszperz linképítő program:
  •  PR-cikk elhelyezés az első piréz blogban
  • makkai-féle linképítés és Google Pingvin keresőoptimalizálás
  • KÁRPÁTALJA-SEO - diszperz keresőoptimalizálás Google kulcsszavakkal
  • a seo jelentése szakértők számara a google-helyezés optimalizálásában
  • hogyan kell hatékony link építés segítségével google kereső optimalizálni

  Nincsenek megjegyzések: