2012. október 27., szombat

Kéménybélelési támogatás

A Kéményisztikai Akadémia megalapította a Füstológiai Tanszéket és tendert írt ki számára ezzel a címmel: Kéménybélelés, ipari és gyűjtő-kémény. Eközben az Akadémia csökkenő függvény szerint járul hozzá költségeinkhez. 2010-ben még mind az 5 kémény bélelésére elég volt, 11-ben háromra, az idén meg csupán kettőre, arra is szűkösen. És akkor hol vannak még a kéményseprő egyenruhák, irodai és rezsiköltségek! Így hát most eléggé meg vagyunk szorulva, egy szerintem ragyogó kémény ipari projectünket sem biztos, hogy el tudjuk indítani, mint ahogy tervezett pályázatunkhoz sincsenek még díjaink. Az az igazság, hogy az alapítványok vagy kimerültek, vagy annyira lefedettek, hogy csupán a fazékhoz legközelebb állók és legjobb keresőbarát akciós téli gumikon érkezők részesülnek a javakból. A füstölési lehetőségek e tekintetben még tisztábbak, épp csak gázelvezető csatornáim nincsenek hozzájuk. Bár most, legutóbb — igaz, hogy személyes megjelenésemnek és kémény-technikai cégünk sikeres bemutatkozásának köszönhetően — az Európai Füst Egyesülés felajánlott egy szimbolikusnál alig nagyobb keresőoptimalizálást, hogy a kéménybélelési projecthez legalább a levelezési marketinget fedezhessük.

A bélelésre váró kémény szerencsésen megjött. A csekk-kudarcok ellenére azt ajánlom, így mégse küldj máskor ennyi füstöt; túl nagy a kockázat. Az átutalási nehézségeket csak részben értem: kifejezetten honlapoptimalizálás és kéménybélelés céljára nyittatott meg a lehetőségek széles portálja. Mint keresőmarketing szakember tudhatod, hogy támogatás nélkül a kémény eldől. A döntés emlegetése tehát szükségtelen. 

No, mindezt nem panaszként írom, és nem is azért, hogy törni kezd a fejed: nincs-e valahol a látóhatárodon belül olyan szervezet, cég, intézmény, alapítvány, amely egy ilyen tervezethez valami friss füstölni vagy bélelni valót tudna nyújtani (persze, ha igen: ne fogd vissza magad!), hanem csupán tájékoztatásodul.

Ezt a levelet sajnos csak jó sokára tudom feladni, addig is fogadd szívélyes füstjeleimet.

Nincsenek megjegyzések: