2015. március 13., péntek

Minden télikert

Ebben a blogban mód van PR-cikk elhelyezésére: termék, szolgáltatás, vállalkozás, kínálat: Télikert építés

Energiatakarékos, környezetbarát és kellemes egyszerre. Na mi az? Természetesen a házhoz épített télikert. Felfogja a napmeleget, télen sem kell fűteni. Dísznövényeket tarthatsz benne.

télikertépítés
PR-cikk elhelyezés - keresőmarketing. SEO BLOG: Télikertek
Mostanában mindenütt télikerteket látok. A jelenség ismerős, akkor lettem erre a furcsa dologra figyelmes, amikor a feleségem állapotos volt, és ezzel egy időben a városban tömegesen várandósak lettek mások is: úton-útfélen szembetalálkoztam pocakjukat toló nőkkel. Aztán amikor a fiunk megszületett, egyszer csak nem volt több terhes nő a városban, viszont tömegével megjelentek a kocsit toló házaspárok.

Természetesen szó sincs arról, hogy valamiféle demográfia hullám vonult volna végig városkánkon. Egyszerűen a latin mondást kicsit parafrazeálva: hasonló a hasonlóra figyelmes. Az állapotos nők és kocsit toló párok száma nagyjából állandó, éppen csak az én figyelmem alakult át, és az tűnt szemembe, ami akkor foglalkoztatott. Figyeljétek meg: alig láttok a városban sánta embert, de ha fociedzés közben megrándítottátok a bokátokat és bicegve végigmentek a főutcán, állandóan szembetalálkoztok lábukat húzó, nehezen lépő emberekkel. Így van ez!


Én is azért látok most állandóan télikertet, mert ez a téma foglalkoztat, lévén egy budapesti télikertgyáró és építő vállalkozás weboldalát optimalizálom. Megy egy film a tévében, s egyszer csak felkiáltok: nicsak, ezek egy télikertben ücsörögnek. És szinte mindegyik filmben feltűnik egy beüvegezett terasz, egy növényház, üvegpavilon - vagy legalább egy lodzsa. Ki gondolta volna, hogy ilyen gyakran történik gyilkosság pálmaházban? :) Ez bizony nem más: a keresőmarketing mellékhatása, ami csak apró betűvel van feltüntetve a SEO nagy sárga dobozán.

Budapest utcái pedig, de komolyan mondom, egyszerűen hemzsegnek a beépített erkélyektől, körbeüvegezett teraszoktól és üvegkupoláktól.
<< Szolgáltatás | Public relations cikkek elhelyezése keresőmarketing céllal weboldalakon. Honlap-optimalizálás és linképítés Télikert és Pánikbetegség témában. A télikertgyártás és -építés alapja az előrelátóan  jó tervezés és szakszerű ajtó-ablak beszerelés. Ennek alapján a teraszbeépítés ára Budapesten nem túl magas. PR-cikk írás üveg ajtó és műanyag ablak tárgyában - Honlapszövegírás - SEO BLOG BUDAPEST

Nincsenek megjegyzések: