2015. március 13., péntek

Minden télikert és terasz Bp.

Ebben a blogban mód van PR-cikk elhelyezésére: termék, szolgáltatás, vállalkozás, kínálat: Télikert építés

Budapest Terasz: üveg télikert

Energiatakarékos, környezetbarát és kellemes egyszerre. Na mi az? Természetesen a házhoz épített télikert. Felfogja a napmeleget, télen sem kell fűteni. Dísznövényeket tarthatsz benne.

télikertépítés, Budapest terasz
PR-cikk elhelyezés - keresőmarketing. SEO BLOG: Télikertek

Mostanában mindenütt energiatakarékos beépített teraszokat és üveg télikerteket látok Budapesten. Sok pálmaház és szobakert épül, hogy  az üvegházhatás révén bennrekedt melegben mediterrán és karibi növényeket lehessen nevelni.

Budapest utcái pedig, de komolyan mondom, egyszerűen hemzsegnek a beépített erkélyektől, lodzsáktól, körbeüvegezett teraszoktól és üvegkupoláktól. Gyönyörű a Széchenyi Pálmaház. 

A jelenség ismerős, akkor lettem erre a furcsa dologra figyelmes, amikor a feleségem állapotos volt, és ezzel egy időben a városban tömegesen várandósak lettek mások is: úton-útfélen szembetalálkoztam pocakjukat toló nőkkel. Aztán amikor a fiunk megszületett, egyszer csak nem volt több terhes nő a városban, viszont tömegével megjelentek a kocsit toló házaspárok.

Természetesen szó sincs arról, hogy valamiféle demográfia hullám vonult volna végig városkánkon. Egyszerűen a latin mondást kicsit parafrazeálva: hasonló a hasonlóra figyelmes. Az állapotos nők és kocsit toló párok száma nagyjából állandó, éppen csak az én figyelmem alakult át, és az tűnt szemembe, ami akkor foglalkoztatott. Figyeljétek meg: alig láttok a városban sánta embert, de ha fociedzés közben megrándítottátok a bokátokat és bicegve végigmentek a főutcán, állandóan szembetalálkoztok lábukat húzó, nehezen lépő emberekkel. Így van ez!


Én is azért látok most állandóan télikertet, mert ez a téma foglalkoztat, lévén egy budapesti télikertgyáró és építő vállalkozás weboldalát optimalizálom. Megy egy film a tévében, s egyszer csak felkiáltok: nicsak, ezek egy télikertben ücsörögnek. És szinte mindegyik filmben feltűnik egy beüvegezett terasz, egy növényház, üvegpavilon - vagy legalább egy lodzsa. Ki gondolta volna, hogy ilyen gyakran történik gyilkosság pálmaházban? :) Ez bizony nem más: a keresőmarketing mellékhatása, ami csak apró betűvel van feltüntetve a SEO nagy sárga dobozán.

  • Kertes ház: teraszbeépítéshez ajtó-ablak
<< Szolgáltatás | Public relations cikkek elhelyezése keresőmarketing céllal weboldalakon. Honlap-optimalizálás és linképítés Télikert és Pánikbetegség témában. A télikertgyártás és -építés alapja az előrelátóan  jó tervezés és szakszerű ajtó-ablak beszerelés. Ennek alapján a teraszbeépítés ára Budapesten nem túl magas. PR-cikk írás üveg ajtó és műanyag ablak tárgyában - Honlapszövegírás - SEO BLOG BUDAPEST

Nincsenek megjegyzések: