2013. szeptember 23., hétfő

Arvisura linképítő projekt

Valami nevet csak kellett adnom egyfelől annak a keresőoptimalizálási eljárásnak, amelynek körülírásához minimum 7-8 mondatra van szükség és a legeslegrövidebb definíció megadása is minimum öt-hat jelzővel illetve jelzős szerkezettel lehetséges (tartalmi alapú, komplex, kreatív, saját webhelyekre támaszkodó, rendszerként működő, fraktálhálózatú...), így hát az egyszerűség kedvéért elneveztem arvisura-linképítésnek. A kifejezés nagyon passzol ide, mivel az arvisura eredeti jelentése a szanszkrit nyelvben és a védikus filózófiában: jelleg-rálényegítés. Nos, én a linképítésem során valóban egyfajta seo-jelleget lényegítek rá a munkába bevont weboldalakra - éppen ezáltal válnak alkalmassá, hogy hatékonyan szolgálják a kiválasztott weboldal előre jutását a Google listán.

De általános jelentésén túl felhasználtam a kifejezést egy új projekt elnevezéseként is. Ez utóbbi lényege röviden az, hogy bár főbb rendszereimen belül mindenütt indítok a tematikus projektumok (betonvágás, műanyag ablak, zárcsere, ipari kémény, autóbérlés) támogatását erősítő eszközoldalakat, ám ezen felül a legtöbb helyen most néhány hónap alatt létrehozok egy-egy célirányosan linképítő segédoldalt, és ezeket - teljesen függetlenül a főoldalak, vagy az adott blogok, webegységek besorolásától - külön rendszerbe foglalom. Az új alrendszer az összekötő fraktál-jellegű linkhálózatnak köszönhetően egységes erővel és célirányosan tud majd működni a seo-munkák során. Az az új al-rendszer, illetve az új alrendszer létrehozásának programját és menetét hívom tehát Arvisura-projektnek. Ennek keretében most várhatóan mind a 60 blogom alatt lesz egy-egy kifejezetten erre a célra épített állandó oldal.


Néhány helyen már volt is ilyen vagy hasonló, a többi esetben viszont most hozom létre, például: piréz linképítés - keresőoptimalizálás.

Ugyanebben a projektben reaktiváltam néhány korábbi webhelyemet - például az Arvisura linképítés Pánsíp-weboldalt -  , továbbá pedig a freeblog megszűnése és a blogter gyengélkedése miatt néhány régi blogomat is új helyre menekítettem, így lett például a blog.hun egy új linképítő rendszerem.

És még van tovább is: ugyancsak ebbe a programba kapcsolódik az ékezetes kárpátalja.net domai alá, sőt a meglehetősen profil-idegen makkai-portál alá besorolt új kereső optimalizálási google top10-honlap, amely egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket - de talán majd egyszer. Legkésőbb talán akkor amikor az arvisura szóra rákeresve az én webhelyeim sorakoznak majd az élen - vagy legalábbis ott leszek pár honlappal az első 10-ben. Az első 20-ba már feljutottam.

Viszont továbbra sem tudni, a seo linképítés szempontjából oly fontos Google PageRank frissítésre mikor kerül sor. Már nagyon várom. Szeptember 8-i prognózisom nem jött be.

1 megjegyzés:

Kjerstin Lis írta...

MINDENNEK OLVASSA EL EZT A TÉTELET, HOGYAN KÖNYVE HITÉNEK JOGI ÉS BIZONYOS HITELTÁRSASÁGT. A nevem Kjerstin Lis, kölcsön kerestem adósságaim rendezése érdekében, mindenki, akivel csaltam és csaltam, amíg végül megismerkedtem Benjamin úrral. Breil Lee 450 000,00 R kölcsönt tudott kölcsön adni nekem. Segített más kollégáimnak is. Ma az egész széles világ legboldogabb embereként beszélek, és elmondtam magamnak, hogy minden olyan hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünktől, elmondom a nevét az egész széles világnak, és örülök, hogy azt mondhatom, hogy a családom hamarosan visszatért, mert kölcsönre volt szükségem az egész életem elindításához, mivel egyedülálló anyám vagyok 3 gyerekkel, és az egész világ úgy tűnt, hogy rám lóg, amíg azt nem értettem, hogy az Isten hitelt küldött kölcsönadóként, amely megváltoztatta az életem és a családomé, az istenfélő hitelező, Benjamin úr, ő volt a Megváltó Isten, akit küldtek a családom megmentésére, és először azt hittem, hogy ez nem lehetséges, amíg meg nem kapom a kölcsönt, meghívtam őt a családomhoz. - Összesen olyan párt, amelyet nem hagyott le, és mindenkinek, akinek valódi hitelköltsége van, azt tanácsolom, hogy lépjen kapcsolatba Benjamin Breil Lee úrral e-mailben (lfdsloans@outlook.com), mert ő a legmegértőbb és legszívűbbi hitelező. valaha is gondoskodó szívvel találkoztam. Nem tudja, hogy ezt csinálom azzal, hogy jóindulatát felém terjesztem, de úgy érzem, hogy ezt meg kell osztanom veletek mindenkivel, hogy megszabaduljon a csalóktól, kérlek, vigyázzon a megszemélyesítőktől, és lépjen kapcsolatba a megfelelő kölcsöncéggel. Írjon nekünk: lfdsloans@outlook. com vagy a WhatsApp + 1-989-394-3740. .