2013. augusztus 22., csütörtök

Google PageRank frissítés 2013

Mikor lesz a 2013-as Page Rank Update?

A Googe nem sieti el az idei második PageRank frissítést. Az első 2013. február 4-én volt, szabályos ügymenet esetén kb. május végére, június elejére kellett volna esnie a másodiknak, mivel átlagosan 4 havonta esedékes az Update. De ez nem kőtáblába vésett szabály, 2010-ben például egyetlen PR-frissítés volt.

Prognózisom: 

2013 szeptember 8-án lesz Google Page Rank frissítés

Ez persze csak tipp, mert simán el tudom képzelni, hogy az idén már mem is bírálják felül a PR-értéketet: A Guggola nagyon el van floglalva még mindig a Pingvinek etetésével. 


Google Page Rank Update 2013 - Mikor esedékes a Google PR frissítés 2013-ban? Szeptember 8? - Honlapoptimalizálás, Seo linképítés. Autóbérlés Budapesten, bérató kölcsönzés, Nyílászáró műanyag ablak árak, zárcsere és ipari kémény

A hosszú szünet mindenesetre nem segíti a linképítő arvisurák munkáját, akik lázas szorgos serpákként cipelik a linkeket szájtről szájtra, mert fogalmuk sincs, hogy az eltelt fél évben javult vagy romlott-e az egyes oldalak linkereje.

De mégsem könyökölhetünk ki a műanyag ablakon várva a sült galambot. Addig is linkelünk, linkelünk, linkelünk - és lessük a PR-frissítést.

Nincsenek megjegyzések: