2012. április 19., csütörtök

Transzferár nyilvántartás - sikerek!

Úgy tűnik, tartós, ha egyelőre nem is teljes sikerrel járt Transzferár nyilvántartás-offenzívá. Az első hét attakja után a támogatott oldal google-com keresésre felugrott az első helyre - de aztán visszaesett, .hu-kereséssel pedig el sem érte ezt a pozíciót. Valami más nagyon fontos dolog azonban történt: a 2011. szeptembere óta élen álló listavezetőt sikerült pozíciójából kirobbantani - igaz, nem a céloldal, hanem a saját blogom vette át az első helyet, miközben az optimalizált oldal egy héten át a 2-3. helyek közt ugrált, és a trónjáról letaszított favorit is vissza-visszatért oly sokáig birtokolt pozíciójába. A harmadik hétre aztán valamelyes rendeződött és stabilizálódott a helyzet: .hu-keresésben blogom vezet, második az ügyféloldal, .com-keresésben pedig fordítva. A korábbi favoritnak, úgy tűnik, meg kell a harmadik hellyel elégednie.

Az oldal további találatai ugyancsak az enyémek. Megjegyzendő, hogy a fenti lista legalsó helyezettje szeptember óta, amióta a témával foglalkozom, 4-as PageRankra tett szert.
Itt jegyzem meg, hogy saját örömömre elkészítettem egy újabb olyan oldalt, amelyet erőpróbának szántam (mint ahogy ezt is: Budapest Kaszinó). Jó nagy ez az új fa is az én kicsi fejszémhez képest, elvégre a póker igen erősen terhelt Google-kifejezés a maga 7 millió találatával. Erre a szóra nem is mernék ráindulni, még kevésbé arra, hogy Texas Holdem - cirka százmillió találat! Viszont az, hogy Texas Holdem póker már félmilliónál kevesebbet zúdít a találati listára, a Texas Holdem póker játék 64 ezer találata közt viszont hátha van mit keresnem.

Nincsenek megjegyzések: